KWB schenkt échte streekbieren

kwbsintgillis2011012_2.jpg

Sint-Gillis – KWB Sint-Gillis start op zaterdag 29 januari het jaar met een streekbierenavond en het optreden van het Dendermonds Bierkwartet. “Op onze eerste streekbierenavond waren een vijftigtal bierliefhebbers, dit jaar mikken we op een grotere opkomst”, zegt Christoph Baele. “Trappistenavonden zijn er al genoeg. Het is onze bedoeling om een echte streekbierenavond te organiseren. En als dit ook nog eens door muzikaal talent van eigen bodem wordt ondersteund, dan wordt het geslaagde avond”. Op de plank staan onder meer Karmeliet, Vicaris, Dendermondse tripel, Kwak, Malheur en het Aymon Ros Beiaardbier.

Op de kalender van KWB Sint-Gillis staat binnenkort onder meer ook een gespreksavond over erfenissen op 18 februari, een avondwandeling op 26 februari en een kleinkunstavond met Jan De Wilde op 19 maart. “Het is de bedoeling om zoveel mogelijk activiteiten te organiseren waar het hele gezin aan kan deelnemen”, aldus Christoph Baele.

De tweede Streekbierenavond van KWB Sint-Gillis met het optreden van het Dendermonds Bierkwartet vindt plaats in het Gildenhuis in De Otterstraat 124.

kwbsintgillis2011012_1.jpg

De leden van KWB Sint-Gillis nodigen je uit op hun tweede streekbierenavond.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord