Search

Benefietconcert ten voordele van Borstkliniek

Dendermonde – Het Dendermonds Symfonisch Orkest en het Sint-Vincentiusinstituut slaan de handen in elkaar voor het goede doel. Op zondag 23 januari om 11 uur vindt in de school een concert van het orkest ten voordele van de Borstkliniek van het AZ Sint-Blasius plaats. De opbrengst gaat heel specifiek naar het oncorevalidatieproject ‘Herstel en balans’.

Het wordt niet zomaar een concert. “Het wordt een muzikale happening waarbij ook de leerlingen van het Sint-Vincentiusinstituut actief en met een positieve insteek enkele indrukken over de problematiek van borstkanker toelichten. Een enthousiaste groep leerlingen bracht hiervoor een bezoek achter de schermen van de Borstkliniek Dendermonde”, aldus directeur Claire Van Overstraeten.

Kaarten kosten in voorverkoop 10 euro en zijn te verkrijgen via het leerlingensecretariaat van het Sint-Vincentiusinstituut op 052 21 39 49 of via mail secr@stvin.be. Aan de kassa kost een kaart 12 euro.

Dit benefietconcert vindt plaats in de grote zaal van het Sint-Vincentiusinstituut, Van Duysestraat 6.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie