CD&V informeert over wateroverlast

Dendermonde – “Ons land heeft het de afgelopen maanden zwaar te verduren gehad. Overvloedige sneeuw- en regenval zette heel wat huizen onder water, en ook in Dendermonde en omstreken is er opnieuw een staat van paraatheid. Daarom organiseert CD&V Sint-Gillis een informatieavond over wateroverlast”, laat Ken Van Weyenberg weten.

“Burgemeester Piet Buyse komt op 10 februari om 19 uur meer tekst en uitleg geven over de rol van het stadsbestuur bij wateroverlast. Onze burgemeester zal een overzicht geven van de situatie in Dendermonde: vroeger, nu en in de toekomst. Onze stad speelt immers een belangrijke rol om het risico op wateroverlast te beperken.”

Deze informatieavond vindt plaats in het Gildenhuis in de Otterstraat. De toegang is gratis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord