Karen grijpt naast de titel van Schoonste Boerin

karenverleyen.jpg
Oudegem – Karen Verleyen kon haar deelname aan de finale van de Schoonste Boerin van Vlaanderen vorige zaterdag in Flanders Expo niet verzilveren. De titel ging naar Cindy Declercq. De tweede en derde plaats ging respectievelijk naar Angelique Van Laere en Nele Bonte.

“Ik ben het helemaal niet gewoon om in de belangstelling te staan en het voelt heel onwennig”, aldus Karen Verleyen. “Maar ik sta uiteraard 100% achter het doel van de verkiezing en daarom doe ik ook mee. Met de verkiezing wil de landbouwsector het beroep van landbouwer op een positieve manier in de aandacht brengen. Als de boeren in het nieuws komen, dan is dat dikwijls op een negatieve manier. Nochtans heeft de landbouw een belangrijke maatschappelijke rol”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord