Zoek

Fototentoonstelling sluit jubileumjaar Blijdorp

Dendermonde – Vorig jaar vierde Blijdorp zijn veertigste verjaardag. “Het feestjaar richtte zich in de eerste plaats naar onze gasten en hun familie, die op tal van activiteiten doorheen het jaar getrakteerd werden. We planden een filmvoorstelling, een optreden van de fanfare, een jogging , een circusoptreden enzovoort”, laat Geert Beullens, algemeen directeur, weten.

Om het jubileumjaar in schoonheid af te sluiten, organiseert Blijdorp van 5 februari tot 10 februari een prachtige fototentoonstelling over gasten van Blijdorp en hun verhaal. Met de medewerking van fotografe Regina Mandl werden ongeveer 200 van de 450 Blijdorpgasten geportretteerd in hun leefwereld en interessesfeer.

Voor de tentoonstelling werden een dertigtal representatieve foto’s op canvas gedrukt. Samen met de overige foto’s in klein portret, vertellen zijn over het “andere” levensverhaal van deze kinderen en volwassenen.

Deze fototentoonstelling staat opgesteld in de Ros Beiaardzaal van het Stadhuis aan de Grote Markt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie