Krijgt FC Juventus eindelijk eens wat het verdient?

Schoonaarde – FC Juventus ontbeert de laatste weken wat geluk om het geleverde spel te vertalen in punten. De laatste drie matchen speelde de ploeg veruit het beste voetbal van dit seizoen maar het leverde slechts twee punten op. En dit ondanks een reeks schorsingen en kwetsuren.

“Wanneer we dan nog zo’n prestaties kunnen neerzetten bewijst de stevig in de breedte uitgebouwde kern. Met dank aan de scoutingscel”, aldus Jef Vlaeminck. “Komende zondag krijgen wij met SK Lebbeke weer een klepper op bezoek. Deze ploeg, voor de competitie toch gerekend bij de potentiële titelkandidaten, staat misschien wat onder haar waarde geklasseerd. De heenmatch verliep in het voordeel van SK Lebbeke, maar anderzijds heeft onze club ondertussen een pak maturiteit bijgewonnen. De balcirculatie gaat de laatste weken bijzonder vlot. Enkel de afwerking wat eerder op het seizoen ons sterke punt was, gaat thans wat stroever.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

 1. Wat het verdienD? Wat het verdienDT? Wat het verdienT!
  Zeker in de kop van een artikel.
  “Hij drinkt thee als hij tegenwoordig is” (vierde leerjaar).

  Voor de rest een dikke pluim voor uw gevatte journalistiek.

  — REDACTIE EDITIE —
  oeps… fout verbetert euh… verbeterd 🙂

Geef een antwoord