Benefietconcert brengt 6.000 euro op voor Borstkliniek

benefietconcertborstkliniek.jpg
Dendermonde – Het Sint-Vincentiusinstituut organiseerde samen met het Dendermonds Symfonisch Orkest o.l.v. Joris Van Goethem een benefietconcert ten voordele van de Borstkliniek van het AZ Sint-Blasius en haar oncorevalidatieproject ‘Herstel en balans’.

Het ging niet zomaar over een concert. “Het was een muzikale happening waarbij ook de leerlingen van het Sint-Vincentiusinstituut actief en met een positieve insteek enkele indrukken over de problematiek van borstkanker toelichtten. Een enthousiaste groep leerlingen bracht hiervoor een bezoek achter de schermen van de Borstkliniek Dendermonde”, aldus schooldirecteur Claire Van Overstraeten.

De directie en personeelsleden van het Sint-Vincentiusinstituut waren bijzonder tevreden het mooie bedrag van 6.000 euro aan de Borstkliniek te kunnen schenken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord