Midzomernachtsdroom door leerlingen Hemaco

Dendermonde – De toneelgroep van het Heilige Maagdcollege brengt eind deze maand het stuk ‘Midzomernachtsdroom’ van William Shakespeare. ‘Midzomernachtsdroom’ is één van de bekendste komedies van Shakespeare. Liefde en afwijzing zijn de thema’s die in drie verhaallijnen door elkaar lopen, elkaar aanraken en dan weer negeren. Toneelgroep Hemaco speelt Shakespeares grimmige sprookje met leerlingen in de hoofdrol, ondersteund door enkele leerkrachten. In de traditie van de toneelgroep zorgen dansen elfen en trollen voor de speelse verbinding van de taferelen.

De voorstellingen in de feestzaal van de school vinden plaats op vrijdag 18, zaterdag 19, vrijdag 25 en zaterdag 26 februari telkens om 20.00 uur. De toegang bedraagt 10 euro.

Meer informatie: 052 25 88 62.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord