Tom Goossens regisseert het stuk De Muizenval

Dendermonde – Op 25, 26 en 27 februari wordt het stuk ‘De Muizenval’ van Agatha Christie opgevoerd in het Sint-Vincentiusinstituut. Opmerkelijk is dat het stuk wordt geregisseerd door Tom Goossens, leerlingen van het vijfde jaar van de school.

Maureen Stenning wordt brutaal vermoord in Londen. Een jong koppel, Gilles en Molly Ralston, opent een pension in het gerenoveerde ‘Monkswell Manor’. Wanneer het pension met alle gasten ingesneeuwd raakt, duikt plots een politieagent op die de moord op Stenning onderzoekt. Zo begint het toneelstuk ‘De Muizenval’ van Agatha Christie.

Het stuk kent een erg lange geschiedenis. Het ging in 1952 in première en loopt nog steeds in het St. Martin’s Theatre in Londen. In februari hoef je echter niet naar Groot-Brittannië te reizen om ‘De Muizenval’ te zien. Op 25, 26 en 27 februari spelen leerlingen en leerkrachten van het Sint-Vincentiushumaniora Dendermonde het bekende stuk. Het publiek kan op die data samen met de acteurs op zoek gaan naar de identiteit van een mysterieuze moordenaar. Het staat nu al vast dat het bloedstollende avonden worden.

Een primeur voor de school is dat een leerling uit het vijfde jaar, Tom Goossens, deze klassieker regisseert. Wie het debuut van deze jonge regisseur wil bijwonen, kan kaarten bestellen op het nummer 052 213 949 of per mail via info@stvin.be.

Kaarten kosten 5 euro voor leerlingen en studenten, 8 euro voor volwassenen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord