Search

Aanstelling prinscarnaval live op de radio

carnavalliveopbeiaard.jpg
Dendermonde – De officiële aanstelling van Prinscarnaval Iany Tsaoussis op zaterdag 12 maart, de dag vóór de cavalcade, in cultuurcentrum Belgica wordt live door Radio Beiaard op 106.3 FM uitgezonden. “We zullen in het cultuurcentrum ook korte interviews doen en uiteraard de aanstelling live op antenne brengen”, aldus radiomaker Davy Claes. In de aanloop naar dit evenement programmeert Radio Beiaard op zaterdag 26 februari en 5 maart telkens van 19 tot 22 uur een carnavaluitzending met studiogasten uit de lokale carnavalwereld. Het programma is een initiatief van radiomakers Patrick Van der Mast, Danny de Groot, Mike Van Brabant en Davy Claes.

Meer informatie: www.radiobeiaard.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie