Straten in slechte toestand worden aangepakt

Schoonaarde – De aanleg van de collector in Schoonaarde heeft ervoor gezorgd dat sommige straten door de omleidingen meer dan gewoonlijk gebruikt werden. Hierdoor bevinden veel van deze straten zich nu in een slechte toestand. Ook de zware winterprikken hebben ervoor gezorgd dat vele wegen werden beschadigd.

Het stadbestuur gaat deze wegen begin maar laten herstellen. In een eerste fase komen de slechtste delen van de volgende straten aan bod: Molenkouterstraat, Tweebok, Jozef de Troetselstraat, Losweg, Oudegemstraat, Opstalstraat, Paalstraat, Koebosstraat en Maaistraat.

De kans bestaat dat gedurende de uitvoering van de werken woningen en garages in de werfzone tijdelijk onbereikbaar zullen zijn voor gemotoriseerd verkeer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord