Juventus versus SK Grembergen

Schoonaarde/Grembergen – Zondag speelt FC Juventus Schoonaarde de thuiswedstrijd tegen Sk Grembergen. Op zondag 13 maart staat de uitmatch tegen KAV Dendermonde op het programma. Schoonaarde staat momenteel op de vierde plaats en hoopt dat de officiële titel ‘Ploeg van ’t Stad’ binnen te halen. De club won dit al alle derby’s.

Op zaterdag 9 april, na de thuiswedstrijd tegen HO Kalken, vindt de Juventus Ambi Top 30-party plaats in de clubkantine! Deze top wordt samengesteld door de spelers en de supporters. Wie wil, kan zijn Top 5 valt doorsturen naar juventusfeesten@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord