Nieuw scoutslokaal klaar in september

harduyngroepvzw.jpg
Oudegem – Na jaren wachten was het vorige donderdag 24 eindelijk zo ver. “Vanmorgen is de aannemer begonnen met de bouw van ons splinternieuwe scoutslokaal in de Mevr. Courtmansstraat. Een historische dag voor Scouts en Gidsen Justus De Harduyn Oudegem-Mespelare. Over een kleine maand zou de ruwbouw helemaal afgewerkt moeten zijn, en tegen september hopen we onze nieuwe lokalen te betrekken. En dat in het jaar waarin we onze 40e verjaardag vieren…”, aldus Philip Heymans, voorzitter van Harduyngroep vzw.

Meer informatie: www.scoutsoudegembouwen.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord