Jan De Wilde op 19 maart in zaal Gildenhuis

Sint-Gillis – Op zaterdag 19 maart organiseren de KWB-afdelingen van Groot-Dendermonde hun tweede kleinkunstavond. Na de succesvolle avond met Miek en Roel vorig jaar, lag de lat hoog. Er werd met Jan De Wilde en zijn combo een waardige opvolger gezocht en gevonden.

Wie spitst niet de oren als op de radio “Daar is de lente …..” of “Joke” aangezet worden. Wellicht zijn dit de meest bekende liedjes van Jan De Wilde. Maar ook “Walter, ballade van een goudvis” en “Favoriete Beest” worden duchtig meegezongen.

Tijdens zijn optredens worden de liedjes aaneengepraat op Jan’s typische manier, met zelfspot en droge humor. Ieder optreden is een belevenis op zich. Er zijn de prachtige liedjes en de verrassende bindteksten, maar Jan slaagt er steeds opnieuw in om iedereen in de ban te brengen van de gemoedelijke en soms zeer intimistische sfeer.

Kaarten kosten 12 euro (aan de kassa) of 10 euro (in voorverkoop). Voor reservatie en meer informatie: Els.devriendt@kwb.be of 0486 47 58 67

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord