Villa Vanthilt in Dendermonde!

Dendermonde – Het televisieprogramma Villa Vanthilt (één) slaat eind mei voor vijf weken zijn tenten op op onze Grote Markt. Heel leuk nieuws en een ongelofelijke kans om Dendermonde te promoten! Dendermonde haalde het trouwens van 28 andere kandidaat-steden. De televisiemakers zullen ook vijf weken lang in Roeselare kamperen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

5 reacties

  1. Weeral op kosten van de Dendermondenaar ! Die burgemeester Piet wil kost wat kost in de belangstelling komen. Dit is GEEN promotie van Dendermonde, maar een promotie van onze burgervader zelf. Wedden dat die mikt op een nationale job. Net zoals bij de voorgaande keren zal hij wel herhalen dat ‘het voor Dendermonde belangrijk is’. Niet dus, en wij maar betalen ….

  2. Ik lees: 100.000 € voor Villa Vanthilt. Een schande vind ik dit. Wat draagt dit bij aan degelijke cultuur voor de gewone burger. En dit in een crisistijd terwijl de stad er op sommige plaatsen werkelijk abominabel bijligt, (lees: je breekt je benen èn de gehandicaptenwagen als je eens een bejaarde of gehandicapte sukkelaar tegen wil en dank aan zijn zitplaats op wieltjes gekluisterd, wilt vergasten op een uitstapje. Om nog maar te zwijgen over de vele behoeftigen die amper het zout op hun patatten verdienen, zich amper kunnen verwarmen tijdens de koude dagen wegens te dure gas- en elektriciteitsrekeningen, hierbij aansluitend de omgeving van Dendermonde die ronduit vuil kan worden genoemd omdat ze er verkommerd bijligt terwijl zwerfvuil verdoken hoeken en kanten siert en we bijna overal op een werf lopen.
    Ik snap het niet meer. Denk aub eens goed na vooraleer ge u bezondigt aan dergelijke overbodige wansmakelijkheden.

  3. Villa Van Thilt:Steengoed programma,ware het maar met een goede moderator die zijn gasten liet uitspreken.Over het paard getilde Van Thilt.

  4. Ik vind het een heel toffe initiatief om te doen zeker in een stad zoals Dendermonde waar er al weinig gedaan wordt zeker voor de jeugd. Maar zoals Patricia het hier vermeld heb ik gelezen dat er 100.000 € vrij wordt gegeven om dit mogelijk te maken in Dendermonde m. Persoonlijk denk ik dat er andere alternatieven zijn dit goedkoper zijn dan zo veel geld te geven aan zakens die niet bijdragen om de sociale problemen die we nu mee maken te verbeteren. Er zijn zo veel mensen die geen job hebben bij voorbeeld, investeer dat geld in het ontwikkelen van nieuwe jobs?! Armoede bestrijding en nog andere ongelijkheden in onze maatschappij! Want wat hebben de armere mensen aan zo’n activiteit? Ik vind dat men in tijdens van crisis men anders moet omgaan met geld, op een zinvolle manier!

Geef een antwoord