N-VA Dendermonde herverkiest voorzitter

Dendermonde – De Dendermondse N-VA-afdeling heeft haar voorzitter, Bart Nobels uit Baasrode, en ondervoorzitter, Cedric de Bruyckere uit Mespelare, herkozen. Zij worden vanaf nu in het dagelijks bestuur bijgestaan door Ingrid Michem (tweede ondervoorzitter, Dendermonde) en Annemie Demuyt (secretaris, Sint-Gillis). Het bestuur bestaat verder uit : Mario Rottiers, schepen Marius Meremans en Veronique Van Steen (Appels), Dimitri Van Hoey (Baasrode), Laurent Mariën, Jan van de Vreken, Rik Neerinckx, Klaartje Van Havermaet en Tom Moens (Dendermonde), Herman Burghgrave en Jennie Pieters (Grembergen), Giel Van Medegael en Tomas Roggeman (Oudegem), Bartel Willems (Schoonaarde).

Bart Nobels: “Dat N-VA in Dendermonde stevig verankerd is, bleek al bij de federale verkiezingen waar ze vijf procent boven het al schitterende nationale gemiddelde zaten. Dat de afdeling bloeit wordt nog eens bevestigd bij de laatste afdelingsverkiezingen. Met achttien bestuursleden, uit alle deelgemeenten, is de afdeling klaar om haar uitbouw verder te zetten.”

Nieuw verkozen N-VA-bestuur

Daarnaast werden ook zes mensen uit Dendermonde werden verkozen voor de partijraad en het arrondissementeel bestuur. Bart Nobels, als arrondissementeel Secretaris, en Cedric De Bruyckere zullen de Dendermondse belangen verdedigen in de partijraad, zeg maar het parlement van de N-VA. Dimitri Van Hoey wordt ondervoorzitter van het arrondissementeel bestuur. Het arrondissement vertegenwoordigt tien lokale afdelingen. Het is dan ook samen met de partijraad en de lokale afdelingen de belangrijkste entiteit binnen N-VA. Dimitri Van Hoey wordt hierbij vergezeld door Ingrid Michem en Annemie Demuyt. De vertegenwoordiger van de jongeren, Laurent Mariën, is eveneens afkomstig uit Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord