Search

Baasroodse middenstand heft het glas

Baasrode – De middenstandsorganisatie Bruisend Baasrode heft op zondag 3 april het glas op een succesvol eerste werkjaar. “Na een fantastisch eerste werkjaar van de handelsvereniging Bruisend Baasrode beginnen we op zondag 3 april ons tweede werkjaar”, meldt Sam Heuvinck namens Bruisend Baasrode.

“Niet alleen bieden we zoals vorig jaar alle inwoners van Baasrode en sympathisanten een glaasje en een hapje aan op deze lentedrink. Dit jaar laten we alle inwoners in een folder kennismaken met al onze leden in een handige lijst met telefoon, adres en eventueel mail en website”, aldus Sam Heuvinck. “Tevens hebben we een kleine attentie voor alle Baasrodenaren. We hebben een mooie balpen laten bedrukken met ons logo en steken die met plezier samen met de folder in elke brievenbus van Baasrode”.

Afspraak op zondag 3 april vanaf 11 uur op het Dorpsplein in Baasrode.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie