Search

“Huilers en krijsers gezocht”

Dendermonde – The Father, The Son & The Holy Simon nemen op woensdag 30 maart deel aan de muziekwedstrijd ‘Come Together Cover Contest’ van de Beursschouwburg in Brussel. “De tien deelnemende bands brengen hun versie van Come Together van The Beatles. Er zijn twee prijzen te winnen: de juryprijs is een opnamedag in de AB. En de publieksprijs is een optreden in de Beursschouwburg”, aldus Kurt Van den Bossche van The Father, The Son & The Holy Simon. “De publieksprijs wordt uitgereikt door het meten van het applaus met een decibelmeter. We nodigen dan ook alle huilers en krijsers uit om voor The Father, The Son & The Holy Simon te komen supporteren!”

Covercontest ‘Come Together’ op woensdag 30 maart vanaf 20 uur in de Beursschouwburg, A.Ortsstraat 20 in Brussel.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie