Search

Wielerwedstrijden op zaterdag 9 april

Baasrode – Zaterdag 9 april vinde in het dorpscentrum wielerwedstrijd voor de vrije liefhebbers VWF plaats. De wedstrijden starten om 13 uur en eindigen rond 18 uur. De wielrenners rijden het volgende parcours : parking café De Kring, Sint Ursmarusstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Smeyskensstraat, Schuurkouter, Molenberg, Th. Vermijlenstraat, Driehuizen tot de Sint Ursmarusstraat. In deze straten mag vanaf 11.30 uur niet meer worden geparkeerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie