Wielerwedstrijden op zaterdag 9 april

Baasrode – Zaterdag 9 april vinde in het dorpscentrum wielerwedstrijd voor de vrije liefhebbers VWF plaats. De wedstrijden starten om 13 uur en eindigen rond 18 uur. De wielrenners rijden het volgende parcours : parking café De Kring, Sint Ursmarusstraat, Baasrodestraat, Broekkantstraat, Broekkouter, Baasrodestraat, Distelstraat, Schippersdijk, Geerstraat, Boerderijstraat, Bookmolenstraat, Smeyskensstraat, Schuurkouter, Molenberg, Th. Vermijlenstraat, Driehuizen tot de Sint Ursmarusstraat. In deze straten mag vanaf 11.30 uur niet meer worden geparkeerd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord