Zoek

Kinderfestival Supervlieg op 9 en 10 april

Dendermonde – Supervlieg, het creatief en kunstig festival voor kinderen van 4 tot 12 jaar, vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 april. “Het festival past perfect in ons beleid waarin we jonge gezinnen een prominente plaats willen geven in onze stad. Deze groep die het vaak heel druk heeft willen we echt als gezin ‘soigneren’ en tegelijk willen we hen laten kennismaken met allerlei aspecten van het brede cultuur- en kunstengamma”, laat jeugdschepen Marius Meremans weten.

Supervlieg biedt een zeer uiteenlopende waaier van activiteiten aan. Deze activiteiten kanderen in thema ‘Werelddelen’ en gaan van dotpainting, een insectenbar over Bollywood en een Indonesisch poppentheater tot een mysterieus woonwagendorp en zoveel meer. “En dan hebben we het nog niet over de zaklampentocht te Appels waar een Schots garnizoen de Dendermondse geschiedenis induikt met een geheim dat ontrafeld moet worden”, aldus Marius Meremans.

Meer informatie: http://www.supervlieg.be/festival/supervlieg-dendermonde

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie