Rugbyclub maakt kans op finale

Dendermonde – Zondag 17 april om 15 uur speelt de Dendermondse Rugbyclub op eigen terrein de beslissende wedstrijd voor een plaats in de finale tegen RC Bosvoorde. De wedstrijd wordt volgens de club “een uniek en memorabel moment in de Vlaamse en Dendermondse rugbygeschiedenis”. Op dezelfde dag stelt de Dendermondse club ook twee nieuwe projecten voor. “Projecten waar iedereen die de Dendermondse Rugbyclub een warm hart toedraagt ontzettend trots zal op zijn en die een mijlpaal in de geschiedenis van de club zullen betekenen”, aldus voorzitter Alain Buyens. Wordt vervolgd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord