Inwoners van de wijk ’t Keur aan zet

Dendermonde – In het kader van zijn buurtwerking organiseert het stadsbestuur regelmatig informatieve samenkomsten met de bewoners van een bepaalde buurt. Op donderdag 5 mei zijn de wijken ’t Keur en Blauwe Steen aan de beurt. Het bestuur wil de bewoners op de hoogte brengen van de geplande acties en wil opmerkingen en suggesties inventariseren.

In het kader van het buurtprogramma 2009-2010 werd alvast een eerste renovatiegolf gerealiseerd en werd onder meer ook de doorgang aan de voetwegels verbeterd. Voor de volgende periode zijn onder meer de verdere opvolging van de renovatieprojecten in de wijk voorzien, evenals de inrichting van het plein aan de Posthoornstraat.

Buurt aan Zet, donderdag 5 mei om 19.30 uur in zaal ’t Klokske, Pijnderslaan 88.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord