Asimov geeft gratis caféconcert

Sint-Gillis – Op vrijdag 6 mei kan je gratis en voor niks naar het optreden van Woolf en Asimov in jeugdhuis Zenith. Vijf jaar na hun titelloze debuut, waarmee ze het tot op festivals als Marktrock en Suikerrock schopten, heeft Asimov een nieuw album uit. Met een plaat die gemasterd werd door Mike Marsh (Oasis, Depeche Mode, Massive Attack) en een single die opgepikt werd door onder meer TMF, lijkt de band opnieuw gewapend voor de komende festivalzomer. In Zenith brengen de heren speciaal een akoestische set.

De spits op vrijdag 6 mei wordt afgebeten door Woolf, een band die staat voor een gevarieerd pallet aan rustige, warme muziek met hier en daar een donkere touch.

http://vi.be/asimov
www.myspace.com/woolftheband

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord