Scholieren leggen kroonkurktapijt tegen zinloos geweld

Dendermonde – Het stadsbestuur plant op vrijdag 6 mei een campagnedag tegen zinloos geweld. Scholieren van het basisonderwijs zullen vrijdag tussen 10 en 17 uur op de Grote Markt een groot kroonkurkentapijt in de vorm van het campagnebeeld leggen. Om 13 uur start een liveshow met een optreden van muziekgroep ‘Bende Gek’.

De Grote Markt zal van 10 tot 17 uur verkeersvrij gehouden worden. De voorbereidingen van het project starten al op donderdag 5 mei met het plaatsen van een mobiel podium en het timmeren van een kader voor het kroonkurkentapijt. Het kroonkurkentapijt blijft het ganse weekend te bezichtigen en zal pas maandag 9 mei worden verwijderd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord