Cadettenploeg korfbalclub speelt kampioen

Appels – Op zondag 8 mei trok de cadettenploeg van Korfbal Appels voor zijn ‘kampioenenwedstrijd’ naar Ganda in Gent. “We wisten dat het een spannende wedstrijd zou worden. We stonden met 1 punt meer op de eerste plaats en dus moesten we winnen of minstens gelijk spelen. Met een hele supportersploeg die er echt in geloofde moest het lukken”, aldus Karine Van Damme van Korfbal Appels. “De eerste helft eindigde op 2-1, maar we lieten de moed niet zakken en bleven erin geloven. We vochten voor elke bal en maakten het de tegenstander zeker niet gemakkelijk. Ze lieten ook enkele kansen liggen maar toen de scheidsrechter affloot bij 3-3 wisten we dat de titel binnen was. We zijn fier op onze cadettenploeg en hun trainers. Een dikke proficiat. Deze titel hebben ze verdiend door de onderlinge vriendschap, de samenhorigheid en door de inzet van een toffe ploeg.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord