Kermisconcert met sprankelende muziek

Baasrode – Zaterdag 21 mei om 20 uur brengt de JDK Band zijn 28ste kermisconcert in zaal De Vliet. Het orkest onder leiding van Jozef De Koning brengt muziek uit de jaren ‘45 tot en met ‘75, de gloriejaren van de meeste grote balroomorkesten en big bands. Bandleider Jozef De Koning maakt grotendeels zelf de muzikale bewerkingen. De JDK Band is trouwens nog de enige groep in de regio die deze sprankelende, swingende muziek brengen. “Onze 19 muzikanten hebben wekelijks toegewijd gestudeerd aan dit fantastisch programma om de luisteraars een sfeer volle avond te kunnen presenteren”, aldus Jozef De Koning. De toegang is gratis. De deuren gaan open om 19 uur.

Meer informatie: 0473 84 97 48 of jozef.de.koning@telenet.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord