Patisserie de Keyser maakt kans op Bakery Management Award 2011

Dendermonde – Patisserie de Keyser is één van de vijf eindkandidaten voor de Bakery Management Award. Deze award stimuleert Vlaamse artisanale bakkers om innovatief te ondernemen en verkoopsgericht te denken.

Deze nominatie kwam er niet zomaar. Kandidaten voor de award dienden een gemotiveerd inschrijvingsdossier in te sturen. Acht professionele juryleden beoordeelden de dossiers. Vijf bakkers, waaronder dus Patisserie De Keyser, werden geselecteerd voor de tweede en tevens finale ronde. Andere kandidaten zijn Huize Goegebeur in Roeselare, De Vriendt uit Waarschoot, Huis Avalanche in Wenduine, Wouters in Kalmthout.

De Bakery Management is aan zijn derde editie toe. Met deze ondernemersaward, georganiseerd door VeBIC, Promoba en VLAM, willen de initiatiefnemers succesvolle artisanale bakkers bekronen en tot voorbeeld en inspiratiebron stellen van hun collega-bakkers.

De award heeft niets te maken met de vraag “wie bakt de lekkerste taart” of “wie heeft de mooiste zaak”, wél wordt de marketingtechnische kant van elk bakkersverhaal tegen het licht gehouden.

De jury beoordeelt de strategische langetermijnvisie van elke kandidaat en analyseert ook de lokale marktsituatie. Personeelsbeleid, verkoop en marketing zijn factoren die uiteraard ook essentieel zijn voor een succesvolle bakkerij en worden eveneens bekeken.

De vijf genomineerden hebben nog een boeiende tijd voor de boeg. In de loop van juni wordt er in hun regio een telefonisch klantenonderzoek gehouden. De bekendheid van de bakkerszaak en de tevredenheid van de klanten vormen hier het belangrijkste aandachtspunt. Collega-bakkers krijgen de kans om hun stem uit te brengen en hun favoriet naar de overwinning te stemmen.

Nadat de jury deze informatie heeft verwerkt, bezoeken ze gezamenlijk de bakkerijen en kennen ze uiteindelijk de Bakery Management Award toe. De winnaar wordt op 27 september op feestelijke wijze bekendgemaakt tijdens de vakbeurs BIBAC in Flanders Expo in Gent. Op de website www.bakerymanagementaward.be vindt u alle informatie over de award.

Meer informatie: http://www.dekeyser.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord