Zoek

Win tickets voor Yllana in Belgica

Dendermonde – Yllana brengt visuele humor. Het gezelschap neemt in zijn nieuwe voorstelling ‘Brokers’ de ‘high finance’ en onze ontspoorde kapitalistische maatschappij op de korrel.

De vier acteurs spelen overtuigend beurshaaien met al hun kleine kantjes zoals de vanzelfsprekendheid van het grote geld, een hip interieur, modieuze kledij, cocaïne en holle vriendschap. Het publiek lacht na de beurscrisis misschien soms wat groen, want er wordt ons op een schitterende manier een spiegel voorgehouden.

De voorstelling ‘Brokers’ vindt plaats op zaterdag 28 mei om 20 uur in cultuurcentrum Belgica. Editie heeft 2 duo-tickets voor deze show. Als je ‘Brokers’ gratis wilt bijwonen, stuur voor donderdag 26 mei om 20 uur een e-mail naar info@editie.net. De 2 winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Deze wedstrijd is inmiddels afgesloten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie