Stubru-dj Sam De Bruyn op 3 Level Party

Sint-Gillis – Op zaterdag 25 juni start de feestzomer van jeugdhuis Zenith. Dat gebeurt in de Otterstraat én in drievoud met de ‘3 Level Party’. Samtex zorgt voor het grote geweld in de benedenzaal. In de tweede zaal is het dubsteppen en in de tuin zijn er optredens.

Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn zorgt samen met de andere dj’s van het collectief Samtex voor een onvergetelijke atmosfeer. En dat niet alleen muzikaal, maar ook visueel. De hele avond wordt de muziek ondersteund met verbluffende visuals. Een heel speciale audiovisuele ervaring dus. Ook The Oddworld is van de partij. Zij maakten vorig jaar het mooie weer op onder andere Tomorrowland. Dossch-y en Fooonetik maken de line-up compleet.

In de vooravond treden nieuwe Dendermondse rocktalenten aan in de sfeervolle tuin van het jeugdhuis. Revolution Newage, Abattoir Blues, Get Some en Luna komen zich bewijzen op het gelegenheidspodium in de tuin. Op het derde podium staan enkele dubstep- en drum ’n bass-dj’s klaar om de bassen los te laten. Naast Syndaesia, die in april nog op Suburban stond, zullen ook Digital Dirt en Et Electro Pour Tous de lijven doen trillen.

Meer info: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord