Search

Aanstormende kapperstalenten winnen belangrijke prijs


Dendermonde – De klas 7 Haarzorg van het Koninklijk Atheneum won op 23 mei de glamoureuze wedstrijd ‘Joico Shoot School Contest 2011’ in de categorie ‘Total Look’. Dit evenement is de grootste competitie waar toekomstige kappers aan kunnen deelnemen.

Uit alle hoeken van België toonden leerlingen hun creaties aan een internationale jury van kappers, stylisten, visagisten en fotografen in het Kursaal in Oostende. De vakjury koos in de categorie ‘Total Look’ uiteindelijk voor het werk van de leerlingen van 7 Haarzorg van het Koninklijk Atheneum.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie