Aanstormende kapperstalenten winnen belangrijke prijs


Dendermonde – De klas 7 Haarzorg van het Koninklijk Atheneum won op 23 mei de glamoureuze wedstrijd ‘Joico Shoot School Contest 2011’ in de categorie ‘Total Look’. Dit evenement is de grootste competitie waar toekomstige kappers aan kunnen deelnemen.

Uit alle hoeken van België toonden leerlingen hun creaties aan een internationale jury van kappers, stylisten, visagisten en fotografen in het Kursaal in Oostende. De vakjury koos in de categorie ‘Total Look’ uiteindelijk voor het werk van de leerlingen van 7 Haarzorg van het Koninklijk Atheneum.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord