Sint Blasius behaalt als eerste zorginstelling milieucharter

Dendermonde – Het algemeen ziekenhuis Sint-Blasius presenteert op dinsdag 7 juni in aanwezigheid van Vlaams minister Jo Vandeurzen – als eerste Vlaamse zorginstelling – zijn duurzaamheidsverslag. “Diezelfde dag zal het ziekenhuis het VOKA Milieucharter behalen, eveneens als eerste Vlaamse zorginstelling. Het duurzaamheidsverslag en het milieucharter zijn twee mijlpalen in het duurzaamheidsbeleid van het ziekenhuis, dat zich op een transparante manier wil verantwoorden aan de gemeenschap over de bedrijfsvoering en over de kwaliteit van de zorg”, laat woordvoerder Dominique Potteau weten.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord