Nieuwe praatgasten in Villa Vanthilt


Dendermonde – In de week van maandag 6 juni voert Marcel Vanthilt opnieuw een aantal interessante gesprekken in Villa Vanthilt. Raf en Mich Walschaerts van Kommil Foo komen op maandag 6 juni langs en cardioloog Peter Geelen heeft het in het kader van de Week van het Hartritme over het hart. De muziek komt van de Britse popsensatie Katy B.

An Swartenbroeckx en Ann Tuts rijden nu zaterdag de Mont Ventoux op en vertellen op dinsdag 7 juni over deze unieke ervaring. Ook Sven Gatz, de kersverse directeur van de Belgische Brouwers, is van de partij. Clo WIllaerts is een van de vier mensen die het programma TED@Canvas inleiden. Ze verklaart het wereldwijde succes van deze lezingen.

Kunstenaar Arne Quinze komt op woensdag 8 juni praten over het wereldwijd succes van zijn installaties. Eva De Roover is de muzikale gast.

Donderdag 9 juni zijn Carmen De Donder en Nele Van Hove, twee rugbyspeelsters, te gast. Zij zullen het onder meer hebben over het Flanders Open Rugby. De tweede Villa-week wordt muzikaal afgesloten door de Intergalactic Lovers.

© VRT Bart Musschoot

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Een misschien te late reactie en ook niet verzonden via de goede weg (wat is de goede weg ?) op het programma uitgezonden op 15/06/2011 : wat is de meest erotische vis ? Wel : het zwemt langs U voorbij in achetruit; draait dan volledig om zijn as om U terug tegemoet te zwemmen en U een neus te zetten. Zo zwemmen er momenteel een paar rond in mijn aquarium. Of zo iets een naam heeft ? Beslist ! Hemirhamphodon Tengah. In feite een eierleggende halfsnavelbek en dus zeer zeldzaam met een verrassend kleurpatroon.

Geef een antwoord