Denderpop maakt zich klaar voor tweede editie


De organisatoren van Denderpop 2011

Dendermonde – Op zaterdag 25 juni vanaf 17.30 uur en zondag 26 juni vanaf 14.30 uur vindt op de gedempte Dender de tweede editie van Denderpop plaats. Red Zebra is op zaterdagavond de headliner van het festival.

“Denderpop is een buitenbeentje in de muziekwereld. We zijn immers een tweedaags festival dat speciale accenten legt. We investeren volop in de jeugd en geven hen de kans om onder onze vleugels te groeien. Niet alleen op muzikaal vlak, maar ook op andere creatieve vlakken. We willen mensen dichter bij mekaar brengen, met cultuur als gemeenschappelijke deler”, aldus de organisatoren. “Daarnaast tonen we ons ook zeer toegankelijk, met speciale voorzieningen voor anders- en mindervaliden. Niet alleen mensen die goed te been zijn, mogen het voorrecht krijgen om te genieten van de sfeer, dat was onze drijfveer.”

Meer informatie: www.denderpop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord