Dweis wast wagens op zaterdag 18 juni

Sint-Gillis – Carnavalvereniging Dweis wast op zaterdag 18 juni van 10 tot 17 uur auto’s om de clubkas te spijzen. Het kost je slechts 6 euro en je rijdt weg met een kraaknette auto. Afspraak op het terrein aan de carnavalwerkhallen in de Hemelstraat. Dweis plant dit jaar verder ook een touwtrektornooi (21 augustus), de verkoop van ontbijtpakketten (9 oktober), het eetfestijn Snack Attack (10 december) en een party (26 november). De opbrengst van deze activiteiten is meer dan welkom want de vereniging moet na volgend jaar uitkijken naar een nieuwe werkplek om zijn carnavalwagens te bouwen.

Meer informatie: www.dweis.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord