Reynout zoekt gastgezinnen

Grembergen – Woensdag 17 augustus zet de Dendermondse volkskunstgroep Reynout de reeks Festivalavonden verder, dit jaar met het optreden van twee buitenlandse gastgroepen die Georgische en Poolse muziek en dansen brengen. Deze groepen tellen samen ongeveer 75 leden, hoofdzakelijk dansers en muzikanten. De organisatoren zoeken hiervoor gastgezinnen die bereid zijn een of een paar van deze mensen gedurende één nacht (Polen) of twee nachten (Georgiërs) onderdak en ontbijt te verschaffen. De groep uit Georgië arriveert op dinsdag 16 augustus en de groep uit Polen arriveert op woensdag 17 augustus.

De ervaring heeft geleerd dat kennis van de taal hiervoor geen vereiste is. Wie belangstelling heeft, wordt verzocht contact op te nemen met een lid van groep Reynout of met Cindy D’hollander, die hieromtrent graag alle info zal verstrekken (Noordstraat 130 in 9220 Hamme, tel. 052/41.51.02; mail cindy.dhollander@hotmail.com). Men kan ook contact opnemen met het secretariaat van Reynout via reynout@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie