Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

Search

Kleuters wagen zich op het ijs


Dendermonde – Op maandag 6 juni gingen de kleuters van de Basisschool Atheneum schaatsen op de schaatsbaan in Liedekerke. “De meeste kleuters maakten voor het eerst kennis met de schaatsbaan. Ze kregen er ijsgewenning en leerden er – op een kindvriendelijke manier – de eerste kneepjes van het schaatsen. De kleuters waren in ieder geval erg enthousiast en genoten van een superleuke voormiddag in het ijsparadijs”, vertelde Inge de Koning van de basisschool.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie