Nieuwe namen voor Villa Vanthilt

Dendermonde – Maandag 13 juni zijn de politieke journalisten Christophe Deborsu en Ivan De Vadder te gast in Villa Vanthilt. Ze zullen het zonder twijfel hebben over de huidige politieke situatie in ons land. Niels Destadsbader, de levende poëtische jukebox Ellen Deckwitz en Amatorski zijn maandag eveneens van de partij.

Op dinsdag 14 juni ontvangt Marcel Angelina Whalley. Zij is de curator van de internationaal gelauwerde tentoonstelling Körperwelten in de zoo van Keulen. Marcel ontvangt nog meer internationale namen in zijn villa, want de Britse sensatie Jonathan Jeremiah brengt zijn hit Happiness.

Woensdag vindt een totale maansverduistering plaats en dat wil Marcel voor geen geld ter wereld missen. Daarom kruipt hij samen met Frank Deboosere op het dak van de villa. Joke Devynck komt het duo vergezellen en ook Frank Van Laecke komt langs. Het meisjeskoor Scala brengt ‘Everlong’ van de Foo Fighters.

Wouter Deprez en zijn vriendin Marjan komt donderdag 16 juni op bezoek in de villa. Het nieuws van de week wordt gebracht door pdw. Met argusogen scant hij deze week alle media af op zoek naar het bijna vergeten nieuws. Buurman zorgt voor de muziek.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Eén reactie

Geef een reactie