Zoek

Wereldrugby in Dendermonde

Flanders Open Rugby 2011Sint-Gillis – Zoals elk jaar, ontvangt de Dendermondse Rugbyclub tijdens het pinksterweekend rugbyploegen uit de hele wereld voor het Flanders Open Rugbytornooi. Dit jaar worden niet minder dan 64 teams verwacht van over de hele wereld: van Denemarken tot Zuid-Afrika, van de Verenigde Staten tot Rusland.

De wedstrijden gaan van start op zaterdagochtend om half tien, en eindigen die dag rond half zeven ’s avonds. De dag nadien wordt er verder gespeld vanaf negen uur ’s ochtends, met de apotheose vanaf vier uur in de namiddag, wanneer achtereenvolgens de finales bij veteranen, dames en heren worden gespeeld.

Het rugbytornooi -naar eigen zeggen het “grootste 10-a-side rugbytornooi in Europa”- biedt meer dan alleen topsport, maar profileert zich sinds enkele jaren als een echt evenement voor jong en oud. De rugbyfuif op zaterdagavond is ondertussen een begrip geworden.

Flanders Open Rugby: 10, 11 en 12 juni – sporthal Sint-Gillis.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie