Search

Dendermondse HipHop groep Nasta & NiZ bij Villa Vanthilt?

Dendermonde – Op dinsdag 7 juni werden de facebookpagina’s van de Dendermondse jeugd overspoeld met eenzelfde boodschap: “Wij willen een optreden van Nasta & NiZ bij Villa Vanthilt”. Het initiatief om deze facebookpagina op te richten, als steunbetuiging voor deze Dendermondse HipHop groep, begon in enkele uren een eigen leven te leiden en sprokkelde meteen enkele honderden ‘vind-ik-leuks’ bij elkaar.

Zowel jong als oud begonnen spontaan de link en de boodschap te verspreiden. Op de facebook-pagina van Villa Vanthilt klonk het als volgt : “Hoe zou Villa Vanthilt nu ook in DMD kunnen staan zonder deze helden over de vloer te vragen?” , “Nasta & Niz!!!!!!!!!!!!!”, “Marcel, roepen & stoefen met Nasta & Niz… hier kun je niet onderuit man!”, “NASTA & NIZ ! horen er ook bij als je over Dendermonde praat !”

Op de facebookpagina van Nasta & NiZ zelf, klonk het als volgt : “Heel hard bedankt iedereen, dit gaat bijzonder snel zonder dat we er zelf moeite hebben voor gedaan, dat voelt goed! Ik veronderstel wel niet dat ons entertainment niveau hoog genoeg is om op de nationale tv een optreden te kunnen regelen, daarom zouden we iets extra moeten kunnen voorstellen. Laat gerust iets weten mochten jullie ideeën hebben. (geen Ros Beiaard rap lied ; ) )” (FK)

Wie dit dynamische duo ook wil steunen kan surfen naar http://www.facebook.com/beatvillavanthilt of naar http://www.facebook.com/nastaenniz

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie