Zoeken

Levensgrote gezelschapspellen op het Heldenplein

Dendermonde – Op zaterdag 25 juni van 14 tot 17 uur organiseert KWB Dendermonde Centrum op het Heldenplein een namiddag vol levensgrote gezelschapsspellen. Er kan zowel mikado met 2 meter grote stokken als vier-op-een-rij en nog tal van andere ultragrote spellen gespeeld worden.

“Met deze activiteit mikken we vooral gezinnen met jonge kinderen. Ouders kunnen een terrasje doen of hun kinderen bijstaan terwijl ze zich amuseren met de levensgrote spellen. Er wordt slechts een kleine bijdrage van 3 euro per deelnemer gevraagd. Hier staat een tien beurtenkaart tegenover. Deelnemers hoeven zich niet vooraf in te schrijven en kunnen een namiddag boordevol plezier meemaken”, aldus voorzitterJoost Pinnoo.

Meer informatie: info@kwbdendermondecentrum.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie