Search

Laat je wilgen knotten door het RLSD

Dendermonde – Knotbomen en houtkanten zijn typisch voor ons landschap. Het zijn waardevolle en mooie kleine landschapselementen. Je ziet ze echter steeds minder. Ze vragen regelmatig onderhoud om goed te groeien en te blijven bestaan, maar bij veel eigenaars ontbreekt de tijd om dit op tijd en stond zelf te doen. Ideaal worden de takken ongeveer elke vijf jaar geknot. Het Regionaal Landschap Schelde-Durme kan die eigenaars helpen door de knotbomen en houtkanten gratis te laten knotten door opgeleide ‘knotters’.

Zowel gemeenten, landbouwers, scholen, priv├ę-eigenaars komen in aanmerking om hun knotbomen en houtkanten gratis te laten knotten. Ge├»nteresseerden kunnen hun naam, adres en telefoonnummer bezorgen aan jan@rlsd.be of telefonisch op 052 33 89 10 (tijdens de kantooruren).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. kunt u ons laten weten wij in aanmerking komen om de wilgen die rondom onze weide groeien regelmatig te taten knotten ?

    hartelijk dank voor uw antwoord

    john de pelsmaeker
    scheutlage 62
    9200 mespelare

Geef een reactie