Laat je wilgen knotten door het RLSD

Dendermonde – Knotbomen en houtkanten zijn typisch voor ons landschap. Het zijn waardevolle en mooie kleine landschapselementen. Je ziet ze echter steeds minder. Ze vragen regelmatig onderhoud om goed te groeien en te blijven bestaan, maar bij veel eigenaars ontbreekt de tijd om dit op tijd en stond zelf te doen. Ideaal worden de takken ongeveer elke vijf jaar geknot. Het Regionaal Landschap Schelde-Durme kan die eigenaars helpen door de knotbomen en houtkanten gratis te laten knotten door opgeleide ‘knotters’.

Zowel gemeenten, landbouwers, scholen, privé-eigenaars komen in aanmerking om hun knotbomen en houtkanten gratis te laten knotten. Geïnteresseerden kunnen hun naam, adres en telefoonnummer bezorgen aan jan@rlsd.be of telefonisch op 052 33 89 10 (tijdens de kantooruren).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

2 reacties

  1. kunt u ons laten weten wij in aanmerking komen om de wilgen die rondom onze weide groeien regelmatig te taten knotten ?

    hartelijk dank voor uw antwoord

    john de pelsmaeker
    scheutlage 62
    9200 mespelare

Geef een reactie