City-Sounds verlaat de Hollandse Kazerne (update)

Dendermonde – Als het bericht juist is, dan vindt de volgende editie van het stadsfestival City-Sounds niet plaats in de Hollandse Kazerne, de vaste stek van het evenement de voorbije jaren. Het alternatieve performancefestival groeide uit tot een grote publiekstrekker waardoor de locatie onder druk kwam te staan. Vorig jaar werd al besloten om de eerste verdieping van de kazerne minder intensief te gebruiken. Het is jammer zijn dat City-Sounds de kazerne moet verlaten, want die typische atmosfeer vind je (bijna) nergens anders terug.

Meer informatie: www.city-sounds.be

Update. Schepen Leen Dierick laat op haar blog weten waarom de kazerne moet ontruimd worden.

Update: “Opnieuw een historisch pand voor City Sounds”
Schepen Marius Meremans: “De organisatoren zijn onmiddellijk verwittigd van zodra we de brief van de Regie ontvingen. We hebben meteen een aantal locaties onderzocht en City Sounds gaat door, maar wel gespreid over twee dagen waarvan de eerste dag op het terrein van bunker Bastion V, Honky Tonk, de Zep en TMVW aan de Leopold II-laan. Dus toch opnieuw een historisch pand voor City Sounds”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie