Zoeken

Volgende week in de villa van Marcel

Dendermonde – De gastenlijst groeit nog elke dag aan, maar de volgende gasten komen in de week van maandag 20 juni zeker al langs in Villa Vanthilt. Op maandag is dat onder meer Jan Hoet. Hij ontving onlangs nog de prestigieuze Prijs voor algemene culturele verdienste. De Waalse documentairemaker Jean-Baptiste Dumont komt uitleggen waarom hij Vlaming wil worden. En Hooverphonic belooft maandag een aantal primeurs.

Rob De Nijs is op dinsdag te gast. Hij staat een halve eeuw op de planken en viert dat met een uitgebreide tournee. Gewezen televisiemaker Jef Rademakers vertelt over zijn kunstverzameling. Woensdag bezoekt Axelle Red de villa. Uit haar laatste cd Un coeur comme le mien brengt ze de titeltrack.

De rode loper houdt er deze week definitief mee op. Villa Vanthilt blikt op donderdag terug en vooruit met Evy Gruyaert en Ward Verrijcken. Milow probeert na Europa ook de Grote Markt te veroveren en plat te spelen. Raf Coppens bekijkt de actualiteit van de week. En de gevaarlijkste komiek ter wereld komt langs: Mark Faje.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie