Peter de Caluwe blijft aan het hoofd van de Munt

Dendermonde – Nog tot 2019 blijft onze vroegere stadsgenoot Peter de Caluwe als directeur op post bij de Munt, de nationale opera. Hij ging in 2007 aan de slag als algemeen directeur en kreeg een mandaat tot 2013. Intussen werd bekend dat daar hoogstwaarschijnlijk opnieuw zes jaar aan wordt toegevoegd. “Al van bij mijn aanstelling heb ik er geen geheim van gemaakt dat ik voor een dubbele termijn ging. Om echt iets te verwezenlijken, is zes jaar niet voldoende. In het operavak moet je ook ver vooruit plannen”, aldus Peter de Caluwe in De Standaard deze week.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie