Zoek

Peter de Caluwe blijft aan het hoofd van de Munt

Dendermonde – Nog tot 2019 blijft onze vroegere stadsgenoot Peter de Caluwe als directeur op post bij de Munt, de nationale opera. Hij ging in 2007 aan de slag als algemeen directeur en kreeg een mandaat tot 2013. Intussen werd bekend dat daar hoogstwaarschijnlijk opnieuw zes jaar aan wordt toegevoegd. “Al van bij mijn aanstelling heb ik er geen geheim van gemaakt dat ik voor een dubbele termijn ging. Om echt iets te verwezenlijken, is zes jaar niet voldoende. In het operavak moet je ook ver vooruit plannen”, aldus Peter de Caluwe in De Standaard deze week.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie