Search

Baasroodse 50-jarigen vieren feest

Baasrode – 50 jaar worden is iets speciaal. Je wordt een halve eeuw oud. Daarom willen de Baasrodenaars die in 1961 geboren zijn dit uitgebreid gaan vieren. Zij nodigen dan ook iedere 50-er uit om er op zaterdag 8 oktober bij te zijn.

Het samen vieren van de 50ste verjaardag is in vele gemeenten een traditie geworden. Het geeft mensen de gelegenheid om mekaar, soms na vele jaren, nog eens terug te zien. Ook in Baasrode is dit niet anders. Alleen belooft dit een zeer speciale aangelegenheid te worden.

Alles zal plaats vinden op 8 oktober. Het begint om 18.30u met een receptie in de gemeenteschool van Baasrode. Daarna volgt een uitgebreid buffet in Hof ter Velden. Natuurlijk staat er ook dans op het programma. Dit laatste ongetwijfeld op de muziek waarop de 50-ers groot zijn geworden: die uit de laatste decennia van vorige eeuw.

Iedereen geboren in 1961, geboren of wonende in Baasrode of daar lagere school doorlopen, wordt persoonlijk uitgenodigd. Dit is een echt huzarenstukje geworden, want er moest niet enkel in de verste hoeken van ons land gezocht worden. De zoektocht leidde zelfs tot in Spanje en Singapore. De organisatoren beseffen dat het voor deze mensen moeilijk wordt om te komen, maar ze hopen toch dat ook deze 50-ers de afspraak niet zullen missen.

Luc De Bleser: “Wij hebben er alles aan gedaan om iedereen persoonlijk uit te nodigen, maar de wet op de privacy maakt het ons heel moeilijk om onze adressenlijst volledig te maken. Wij roepen dan ook iedereen die geboren is in 1961 en banden heeft met Baasrode, en die toch geen uitnodiging zou hebben ontvangen, op om met ons zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Luc De Bleser op het telefoonnummer 0477 68 34 65”. Afspraak op 8 oktober 2011. (Joris Tieleman)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie