Zoek

Kazou met originele stunt in uitzending Villa Vanthilt


Dendermonde – De ‘Spelende Kinderen’, het standbeeld aan het begin van de Oude Dender, zit in een nieuwe outfit. Een kleine twee weken geleden verdwenen de “marcellekes” die de makers van ‘Villa Vanthilt’ de ‘kinderen’ hadden aangetrokken. Niemand die wist (en weet) waar de hemdjes naartoe zijn of wie ze meegnomen heeft. Een groot mysterie in Dendermonde.

Naar aanleiding van de start van de zomer, probeerden vrijwilligers van Kazou Waas en Dender hun organisatie in beeld te brengen via Villa Vanthilt. Op maandagavond 20 juni volgde een uitdaging van Marcel Vanthilt zelf: wie is Kazou en waarvoor staan ze? Kom met 500 personen de Grote Markt bevolken! Een uitdaging van formaat dus, maar Kazou nam deze met veel plezier en enthousiasme aan en maakte van de gelegenheid gebruik om de vrijwilligers en het jeugdwerk in het algemeen in de kijker te zetten. Gisteravond kwamen er dan ook een heleboel Kazou’ers afgezakt naar de Grote Markt in Dendermonde voor Villa Vanthilt. En niet alleen op de Grote Markt was Kazou vertegenwoordigd … Ook het beeld van de ‘Spelende kinderen’ deelde mee in het bruisend enthousiasme van de Kazou’ers. Sinds gisteravond zijn de Spelende kinderen dan ook te bewonderen in een originele Kazou-outfit. Missie geslaagd!

Kazou is de Jeugddienst van CM en organiseert elk jaar talrijke vakanties voor jongeren tussen 7 en 18 jaar. Ook deze zomer bezorgt Kazou Waas en Dender een kleine 4 000 deelnemers een onvergetelijke vakantie in binnen- en buitenland en dit verspreid over 89 periodes. Een hele organisatie waar een heleboel vrijwilligers aan te pas komen. De organisatie wil een mediafenomeen als Villa Vanthilt in de eigen regio dan ook aangrijpen om die vrijwilligers eens extra in beeld te brengen en alle jeugdverenigingen in het algemeen alvast een spetterende en geslaagde zomer toe te wensen!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie