Search

White Lies en Kaiser Chiefs in Villa Vanthilt

Dendermonde – Op donderdag 30 juni neemt Marcel Vanthilt afscheid van Dendermonde, maar niet voor hij nog één keer alles uit de kast heeft gehaald. In de week van 27 juni haalt Villa Vanthilt onder meer Jeroen Meus, de cast van Oh oh Cherso, Roos Van Acker, Véronique De Kock en Harry Potter-acteurs Jason Isaacs en Evana Lynch naar Dendermonde. Muzikaal wordt het een week om duimen en vingers bij af te likken, met A Brand, Seasick Steve, White Lies en Kaiser Chiefs als afsluiter op 30 juni. (vrt)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie