White Lies en Kaiser Chiefs in Villa Vanthilt

Dendermonde – Op donderdag 30 juni neemt Marcel Vanthilt afscheid van Dendermonde, maar niet voor hij nog één keer alles uit de kast heeft gehaald. In de week van 27 juni haalt Villa Vanthilt onder meer Jeroen Meus, de cast van Oh oh Cherso, Roos Van Acker, Véronique De Kock en Harry Potter-acteurs Jason Isaacs en Evana Lynch naar Dendermonde. Muzikaal wordt het een week om duimen en vingers bij af te likken, met A Brand, Seasick Steve, White Lies en Kaiser Chiefs als afsluiter op 30 juni. (vrt)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie