Search

Ludieke rivaliteit tussen Aalst en onze stad onderwerp bij Villa Vanthilt

Dendermonde – Villa Vanthilt verlaat volgende week Dendermonde met een veelbelovend dubbel interview. : ) Op donderdag 30 juni nemen onze burgemeester en Ilse Uyttersprot, de burgemeester van Aalst, plaats in de zetel bij Marcel.

Het gesprek “zal volledig in het teken staan van de ludieke rivaliteit tussen Aalst en Dendermonde”. Naast de burgemeesters zal ook comedian Bert Gabriëls voor de nodige pit zorgen. De avond wordt afgesloten met een optreden van Kaiser Chiefs, bekend van onder meer de hit “Ruby”.

Marcel Vanthilt steekt regelmatig de raak met de Aalstenaars en gaf eerder al aan dat er een speciale uitzending komt over de rivaliteit tussen de Klopvleesfretters en de Ajuinen, een rivaliteit die hij maar niet begrijpt. “Die vindt dus donderdag plaats. Wat het concreet allemaal zal inhouden, houdt de redactie van Vanthilt nog even in petto”, aldus een mededeling.

Villa Vanthilt, donderdag live om 22 uur, vanop de Grote Markt in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

  1. Waarom Marcel in Dendermonde en niet in Aalst, 100.000 € kon beter gebruekt worden voor de speelpleinen, dan hadden de kinderen twee jaar pret, nu alleen de middenstand van “De Grote Markt “

Geef een reactie