Cosy Cottage krijgt verdiende vermelding in Michelingids


Schoonaarde – Bed & breakfast Cosy Cottage werd dit jaar opgenomen in de prestigieuze Michelin reisgids voor de Benelux. “We worden als enige bed & breakfast in Dendermonde vermeld en daar zijn we heel blij mee”, vertelt Katty Cooreman. “We zijn nu vijf jaar open en deze vermelding is een kroon op het werk van de voorbije jaren”.

Cosy Cottage bevindt zich aan de Eegene en aan de voorkant geeft de bed & breakfast weinig van zijn geheimen prijs. Maar eens je binnen bent, word je meteen aangenaam verrast door de huiselijke sfeer, het unieke interieur en vooral de zeer mooie tuin die door de grote ramen voor een schitterend decor zorgt. Cosy Cottage beschikt over drie prachtig ingerichte kamers met elk hun eigen badkamer en minibar. Alle kamers hebben uitzicht op de Schelde die achter de bed & breakfast stroomt en via een wandelpad in de tuin makkelijk bereikbaar is.

“We hebben vaak zakenmensen te gast, maar ook heel veel fietstoeristen uit alle hoeken van het land”, vertelt Katty. “Hier verblijven ook regelmatig mensen uit de regio. Het gebeurt soms dat trouwers hun eerste huwelijksnacht hier doorbrengen. Sommige gasten krijgen van hun vrienden of familie een luxeovernachting als geschenk en ook stadsgenoten die familie op bezoek krijgen en te weinig slaapplaatsen hebben, doen soms op onze bed & breakfast een beroep.”

Katty Cooreman en Philippe Keyaerts zijn erin geslaagd om op vijf jaar tijd een bloeiende bed & breakfast van de grond af op te bouwen. Hun vermelding in de nieuwe Michelingids is meer dan welverdiend.

Meer informatie: www.cosycottage.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten,

Geef een reactie