Search

De terugkeer van Groen

Dendermonde – Na de vorige gemeenteraadsverkiezingen, waarbij de partij niet één zitje in de Dendermondse gemeenteraad wist te behalen, werd het stil rond Groen!. Nu lijkt ze terug te komen, met een informatieavond rond groene energie als startschot. Matthias Coppens is een van de nieuwe gezichten van de Dendermondse groenen. “De generatie van vroeger is aangevuld met nieuwe mensen”, zegt hij ons. “Dat geeft een interessante mix van ervaren mensen met de noodzakelijke connecties, en nieuwe mensen met een frisse kijk.” Met het oog op de volgende gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2012, komen er vanaf nu regelmatig folders en activiteiten. “We willen een genuanceerd standpunt innemen”, zegt Coppens. “In september organiseren we een brainstormsessie – niet alleen met mensen van Groen! – om ons programma en ideeën op punt te stellen”, kondigt hij alvast aan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie